Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Digital-TV fra Scan-Net i samarbeid med Canal DigitalDu får tilgang til 48 kanaler, som inkluderer 15 valgfrie. 
Programkortavgift på kr. 300,- pr år faktureres direkte fra Canal Digital.
Det gir tilgang til en rekke HD kanaler og musikktjenesten Tidal.
Ta kontakt med oss på 3224 3100 for bestilling av dekoder/ kortleser eller spørsmål rundt dette.    

Vi kan tilby dekodere fra Canal Digital til gunstige priser.

HD-PVR:

bilde

ris kr. 1.990,- ( Ordinær pris 3.490,-)
Dette er vår beste boks, den er rask og stillegående. Du kan ta opp 3 programmer mens du ser på et annet program. Med en lagringskapasitet på hele 500 GB er det plass til ca 80 timer med opptak av HD sendinger. En ekstra tuner på boksen er reservert for live-TV slik at du unngår opptakskonflikter. Du kan ta opp 3 programmer mens du ser på den fjerde.
Du får en universell fjernkontroll av høy kvalitet som styrer både TV og boksen, slik at du klarer deg med kun en fjernkontroll. Fjernkontrollen er også utstyrt med RF, og krever derfor ikke fri sikt mot dekoderen.

HD dekoder:

bilde

Pris kr. 990,- ( Ordinær pris 1.690,-)
En liten, enkel og rask HD-boks som gir god lyd og billedkvalitet. Boksen er godt egnet for deg som kun ønsker en enkel HD-boks med tilgang til den digitale grunnpakken. Med rask og brukervennlig navigasjon er det enkelt å søke frem til programmer du vil se. HD-boksen er stillegående og har en brukervennlig meny som vises i HD-kvalitet.

Kortleser for IDTV:

bilde

Pris kr. 490,-
De fleste nye TV-apparater selges nå med integrert dekoder( IDTV). Det betyr at du kun trengeren kortleser (CAM) og et kort fra Canal Digital for å få tilgang til digital-TV og HDTV. De fleste kjente TV-produsenter som Panasonic, Samsung, Philips, Toshiba, Sharp, Bang & Olufsen og LG leverer TV-er som er tilpasset Canal Digital sine leveranser i kabel-TV nett.Er ikke TV-modellen godkjent av Canal Digital, risikerer du at løsningen ikke virker

NB!
For å få tilgang til digital-TV må du ha et programkort som leveres av Canal Digital.
Det tilkommer en kortavgift på kr. 300,- pr år, pr kort.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn